Megérkeztek a Kunert Lazzio Premium babakocsik

Megérkezett a Kunert Lazzio Prémium kategória, amellyel a gyártó a jól bevált Lazzio babakocsikat öltözteti új köntösbe. A Prémium kategória a réz vagy ezüst betétekkel kiegészített vázszerkezetet és kerékszettet foglalja magában, a Lazzio babakocsik minden közkedvelt tulajdonságával együtt. Ha nem győz az egyszínű fekete váz, és feldobnád még valamivel a kiválasztott babakocsit, akkor nincs más dolgod, mint a Prémium kategóriában nézelődni, ahol réz vagy ezüst betéttel ellátott vázszerekezetek, és hozzá passzoló kerekek közül tudsz választani.

Ugye nem felejtetted el, hogy a Lazzio babakocsi sok újdonsággal rendelkezik elődjeihez képest?

  • A többi babakocsival ellentétben a váz a sportrésszel együtt is könnyen és kényelmesen összecsukható, így a sportkocsis anyukák egyik legnagyobb problémáját képes egyszerűen megoldani.
  • A cumisüvegtartó mellett, a babakocsi másik oldalán okostelefon tartó van felszerelve.
  • Pelenkázó táskája vadonatúj dizájnt kapott, és immáron hátizsákként is hordható, nem csak oldaltáskaként vagy a vázra felszerelve.
  • A babakocsi hihetetlen széles színskálával érhető el, 16 féle textil közül választhatsz, amelyek közül 8 műbőr betétekkel van díszítve, a választható vázszínek pedig csak tovább növelik a lehetőségek számát.
Babakocsik

Szólj hozzá

A megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrzünk

Kiemelt termékek

- 11%

77 87
- 11%

77 87

Tudunk segíteni?

Több évtizedes tapasztalat révén munkatársaink minden felmerülő problémádban képesek segítséget nyújtani. Csapatunk folyamatosan rendelkezésedre áll elektronikusan, valamint személyesen is. Bátran keress fel minket!

Kiemelt hírek

  1. ronibaba szemelyes babakocsi megtekintes
  2. ronibaba ingyenes hazhozszallitas

Mostanában megtekintett