Jelen oldalon vásárlói tájékoztatók olvashatók, amelyek a ronibaba.hu webshop szállítási és fizetési folyamataira terjednek ki. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatos további kérdéseid esetén keress bennünket a megadott elérhetőségeinken.

A vásárlás során kétféle szállítási mód közül választhatsz:

Házhoz szállítás: A csomagok kézbesítését a legtöbb esetben saját csomagszállító járművekkel végezzük, így biztosítani tudjuk, hogy a termékek sértetlenül, a gyári csomagolásban érkezzenek meg a lehető legrövidebb idő alatt. Futáraink az elkészített csomagokat az első zárt ajtóig (kertes ház - kapubejáró, emeletes társasház - lépcsőház ajtó) viszik kézbesítéskor. Ha azt szeretnéd hogy a csomagot emeletre vagy házon belülre vigyék, akkor jelezd ezt a rendelés megjegyzés rovatában, így kollégáink egyeztetni tudnak veled ennek díjáról a megadott elérhetőségeiden.

Személyes átvétel: A csomagok személyes átvétele telephelyünkön, 1183 Budapest (18. kerület), Zsolt u. 10. szám alatt lehetséges, a honlapon jelzett időpontok között. A helyszínen kizárólag a rendelt termékek átvételére van lehetőség, a csomagok elkészülését jelző e-mail üzenet beérkezését követően.

0-20.000 Ft közötti megrendelés esetén a szállítási díj egységesen 1.490 Ft.

20.000 Ft értéket meghaladó rendelés esetén a szállítási díj ingyenes.

Házhoz szállítás:
Házhoz szállítás esetében a csomag átvételekor történik annak pénzügyi teljesítése, személyesen a termékeket szállító futárnál. Átvételkor a futároknál sok esetben csak készpénzes fizetési lehetőség biztosított. Erről a csomagküldést megelőzően minden esetben tájékoztatunk. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Személyes átvétel: A csomagok személyes átvétele telephelyünkön, 1183 Budapest (18. kerület), Zsolt u. 10. szám alatt lehetséges a jelzett időpontokban. A helyszínen kizárólag a rendelt termékek átvételére van lehetőség, a csomagok elkészülését jelző e-mail üzenet beérkezését követően. Személyes átvételkor jelenleg kizárólag készpénzes fizetési lehetőség biztosított. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Banki utalás: Amennyiben az utánvétes fizetés helyett előre szeretnéd utalni a rendelés kiegyenlítéséhez szükséges összeget, kérjük jelezd ezt a megjegyzés rovatban a rendelés leadásakor. A rendelés feldolgozása során kollégáink felkeresnek az utaláshoz szükséges banki adatokkal és tennivalókkal kapcsolatban.

Ingyenes szállítás: Adott termékek vásárlásakor, illetve meghatározott vásárlási összeg elérése esetén cégünk teljes mértékben átvállalja a szállítási díjat!

Meglepetés ajándékok: Úgy gondoljuk, hogy a meglepetéseknek kortól függetlenül mindenki örül. A kosár tartalmától, illetve a vásárlás összegétől függően sok esetben különféle hasznos meglepetés ajándékokkal kedveskedünk vásárlóinknak!

Telefon

+ 36 30 / 950-37-27

Email

info@babajargany.hu

Mostanában megtekintett